Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به این‌که به صورت میانگین ۱۴ درصد مدارس کشور غیردولتی هستند، گفت: این میزان در استان آذربایجان شرقی حدود ۲۵ درصد است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز، مجتبی زینی وند، رئیس سازمان مدارس غیردولتی و توسعه مشارکت های مردمی امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه در تبریز گفت: امسال میزان اخذ شهریه در مدارس غیردولتی را در قالب سامانه‌ای به مدارس اعلام می‌کنیم و همه فرایندها در قالب سامانه انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر آموزش و پرورش از حذف قرارداد دستی بین اولیای دانش آموز و مدیر مدرسه با راه اندازی این سامانه خبر داد و گفت: کارگروه شهریه در هر منطقه تشکیل و میزان شهریه متناسب با هزینه تمام شده تعیین می شود.

وی که در حاشیه شورای مشترک معاونان اداره کل آموزش و پرورش، شورای نظارت بر مدارس و مراکز غیردولتی، شورای هماهنگی موسسان مدارس و مراکز آموزشی و پرورش غیردولتی و راه دور آذربایجان شرقی در جمع خبرنگاران حضور یافته بود، ادامه داد: بر اساس مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش، آزمون از مدارس تیزهوشان، نمونه دولتی و مدارس خاص حذف می شود.

زینی وند با بیان این‌که آزمون مدارس ابتدایی غیردولتی با رویکرد تربیتی، کاهش اضطراب و افزایش اعتماد به نفس دانش آموزان حذف می شود، گفت: بر این اساس برگزاری هر گونه آزمون ورودی در پایه هفتم مدارس غیردولتی هم ممنوع می شود، چراکه اضطراب قبولی در مدارس تیزهوشان همواره همراه دانش آموزان است و در صورت موفق نشدن با یاس و دلسردی از تحصیل مواجه می شوند.

معاون وزیر با تأکید بر این‌که مراکز پیش دبستانی هم بر اساس قانون باید از آموزش و پرورش مجوز داشته باشند، افزود: انتظار ما در وزارتخانه حمایت از مؤسسان مدارس و مراکز غیردولتی است، چراکه پیش از این آزمون ها و کتب کمک آموزشی تبدیل به مسابقه ای به سود عده ای خاص شده بود، بازخورد این تصمیم آن است کودک از حضور در مدرسه لذت می برد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اختلاف موجود در مورد حق الزحمه کارکنان مراکز غیردولتی، گفت: موضوع در دست بررسی است و بزودی تصمیم نهایی گرفته و اعلام می شود، ضمن این‌که در خصوص موضوع کمک های مردمی به مدارس غیردولتی نیز قانون تکلیف را مشخص و صراحتا اعلام کرده که این کمک ها اجباری نیست و در عین حال سقف مصوب و مشخصی ندارد.

معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به این‌که به صورت میانگین 14 درصد مدارس کشور غیردولتی هستند، گفت: این میزان در استان آذربایجان شرقی حدود 25 درصد است؛ باید دانست که فعالیت این مدارس و جذب بخشی از دانش آموزان، موجب کاهش بار و افزایش کیفیت تحصیل در مدارس دولتی می شود.

وی ادامه داد: هزار و 514 مدرسه و 2 هزار و 275 پیش دبستانی غیردولتی در استان آذربایجان شرقی فعالیت دارند که در این مراکز، 153 هزار و 675 نوآموز و دانش آموز معادل 21.68 درصد دانش آموزان استان در این مدارس تحصیل می کنند؛ دیدگاه استان تقویت و حمایت از بخش غیردولتی و استفاده از توان مردمی است.

پایان پیام/533

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۷۰۵۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش تجلیل از معلمان نمونه در گناوه برگزار شد

به گزارش خبرنگار مهر، مدیر آموزش و پرورش گناوه سه شنبه شب در این آئین تجلیل از با اشاره به عملکرد ۲ ساله آموزش و پرورش شهرستان گفت: بعد از سال‌ها در دولت سیزدهم احداث ۴ مدرسه در سطح شهرستان آغاز شد که ۲ مدرسه در محله حرم به حرم و ۲ مدرسه در مرکز شهر قرار دارند.

ضرغام مردانی افزود: عملیات اجرایی سه سالن چند منظوره بزرگ در شهرستان آغاز و اعتبار آنها لحاظ شده است و سه زمین چمن طرح شهید سلیمانی نیز با همکاری مدیرکل استان در سطح شهرستان احداث شده است.

وی ادامه داد: تعمیرات اساسی در مدارس شامل رنگ آمیزی، بازسازی تأسیسات و مسائل دیگر که کمبود بوده در مدارس شهری و روستایی شهرستان طی ۲ سال انجام شده است.

مردانی بیان کرد: نظام مند کردن تمامی درآمدها از دیگر دستاوردها طی این مدت در آموزش و پرورش بوده که انجام شده است.

وی گفت: برگزاری دوره‌های توانمند سازی معلمان به ویژه دوره توانمند سازی ویژه معلمان قطب شمال استان، برگزاری کنکور سراسری، آزمون‌های استخدامی، کسب رتبه‌های استانی و کشوری در حوزه‌ها و رشته‌های مختلف توسط دانش آموزان و معلمان، ساماندهی مدارس غیر دولتی، جهش معدل امتحان نهایی از دیگر دستاوردها است.

وی گفت: شهرستان گناوه طی ۲ سال ۳۵ نفر قبولی رشته‌های پزشکی داشته است و در رشته‌های مختلف دانشگاهی نیز تعداد زیادی از دانش آموزان پذیرفته شده‌اند.

مدیر آموزش و پرورش گناوه بیان کرد: اجرایی کردن طرح مربی، مدرسه و معلم تراز انقلاب در راستای سند بنیادین تحول در آموزش و پرورش در شهرستان پیگیری شد و در همه برنامه‌های شهرستان آموزش و پرورش خط مقدم و حضور بسیار خوبی داشته است.

وی گفت: در راستای تحقق شعار همه برای آموزش و پرورش، آموزش پرورش برای همه» همه ادارات و دستگاه‌های شهرستان در کنار آموزش و پرورش و یاری کننده بودند و از همکاری همگی تقدیر می‌شود.

در این همایش بخش‌های متنوعی از جمله اجرای سرود دانش آموزی، پخش کلیپ و بخش‌های دیگر اجرا و در پایان از معلمان و فرهنگیان نمونه و برتر، معلم جوان برتر استانی و کشوری و ۷۵ پیشکسوت و بازنشسته فرهنگی شهرستان گناوه تجلیل شد.

کد خبر 6099933

دیگر خبرها

  • خبر مهم آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان و معلمان
  • حمایت از معلمان مدارس غیردولتی در قانون جدید این مدارس، مد نظر است
  • هزینه فوق برنامه مدارس غیردولتی در سال تحصیلی جدید ۴۰ درصد شهریه می‌شود
  • مدارس در اختیار گروه‌های مردمی قرار می‌گیرند
  • همایش تجلیل از معلمان نمونه در گناوه برگزار شد
  • محدوده ثبت نام در هر مدرسه به صورت شعاعی خواهد بود
  • تعیین شهریه مدارس غیردولتی براساس الگوی شهریه
  • باشگاه خبرنگاران پلیس در اردبیل راه اندازی شد
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس
  • کاهش شهریه برخی از مدارس غیر دولتی/ شهریه مدارس هیئت‌امنایی چقدر است؟