Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش از راه اندازی سامانه پایش نحوه آموزش و میزان حضور دانش آموزان در مدارس با توجه به شیوع کرونا خبر داد و گفت: در این سامانه شاخص‌های آموزشی به صورت روزانه انجام شود. ب

خبرگزاری میزان - بنا بر اعلام به گزارش روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، علیرضا کمرئی در مراسم معارفه مدیرکل جدیدایلام که در روز دوشنبه ۱۳ بهمن در ایلام برگزارشد، از پایش شاخص‌های آموزش در مدارس کشور به طور مستمر و روزانه خبرداد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شیوع کرونا شرایط تعلیم و تربیت را در کشور به طور خاص تحت تاثیر قرار داده، که برای نشان دادن میزان حضور دانش آموزان در مدارس سامانه‌ای در این راستا طراحی شده است.

بیشتر بخوانید: آشنایی ۷۰ درصد معلمان با آموزش‌های مجازی در دوران کرونا

عضو شورای معاونین وزارت آموزش وپرورش تصریح کرد: دشوارترین کار وزارت آموزش و پرورش در ایام کرونا، نظارت بر عملکرد فعالیت مدیران، معلمان در مدارس کشور است.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: شیوه آموزش حضوری و غیر حضوری با توجه به شرایط مختلف شیوع کرونا در مناطق کشور بسیار متفاوت است و به همین دلیل در حال حاضر با مشکلاتی در راستا آموزش مواجه هستیم.

کمرئی گفت: وزارت آموزش و پرورش در کلیه حوزه‌ها به ویژه حوزه متوسطه، الگوی‌های پنج گانه نظارت بر تعلیم و تربیت را طراحی کرده، که مدیران و معلمان مربوط به هر مقطع وضعیت فعالیت خود را در این الگو‌ها بارگذاری خواهند کرد.

وی با بیان اینکه عملکرد ادارات کل آموزش و پرورش استان ها، مناطق و حوزه ها، بطور دقیق از حیث نحوه دایر بودن و همچنین نحوه انجام فعالیت‌های آموزشی مورد ارزیابی و نظارت قرار خواهد گرفت، افزود: هر نوع فعالیت و تدریس در کلاس‌های درس توسط گروه‌های آموزشی، معاونین و کارشناسان حوزه آموزش در سامانه نحوه آموزش بارگذاری و ثبت خواهد شد.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش یادآور شد: در شرایط غیرحضوری تا حدودی در شیوه آموزش با ابهاماتی مواجه هستیم که برای رفع این ابهامات نیازمند توجه والدین دانش آموزان در این حوزه هستیم.

کمرئی افزود: مهم‌ترین نظارت بر فرآیند آموزش، تربیت و یادگیری در شرایط فعلی بر عهده خانواده‌ها است و آنان باید نسبت به حضور فرزندان خود به صورت حضوری در مناطق مصوب شده و چه در بستر فضای مجازی از موقعیت یادگیری اطمینان حاصل کنند.

 وی با بیان اینکه وزارت آموزش و پرورش نظارت گسترده برای شیوه صحیح آموزش، تعلیم و تربیت در سراسر کشور را در دستور کار خود قرار داده است، گفت: برای افزایش این نظارت‌ها و ارتقا کیفیت آموزش، نیازمند همراهی و همکاری والدین دانش آموزان نیز هستیم.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: نظارت دقیق والدین بر نحوه آموزش صحیح دانش آموزان منجر می‌شود در مواقعی کاستی‌ها، کمبود‌ها و اشتباهات شیوه آموزش در یک منطقه رفع شود.

انتهای پیام/

برچسب ها: آموزش و پرورش کرونا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آموزش و پرورش کرونا معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۷۶۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب ۳۰ هزار دانشجو‌معلم در سال ۱۴۰۳

مشاور وزیر آموزش و پرورش در امور شاهد و ایثارگران گفت: سال گذشته با تخصیص ۷۲ هزار نیروی انسانی و در سال جاری با تخصیص ۱۰۵ هزار نیرو به آموزش و پرورش ؛ جذب ۱۹ هزار مربی پرورشی، تربیت بدنی و مشاور داشتیم تا هر مدرسه یک مشاور و مربی داشته باشد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم  از مشهد، زهرا مظفر در آیین تجلیل از معلمان نمونه کشوری و استانی خراسان رضوی در مشهد با بیان اینکه معلمی شغل انبیا است، اظهارداشت: در واقع معلمان همان پیامبران معاصرند و مانند آنان که حامل پیام حق الهی به آدمیان بودند، معلمان نیز هدف مشابه و مقدسی را دنبال می‌کنند و با هدایت دانش‌آموزان و آموزش علم و معرفت به آنان، مسیرهای خطیری چون خودشناسی و خداشناسی را آموزش می‌دهند.

وی ادامه داد: کار و نقش معلمی در جامعه تراز اول است و معلم با آموختن به یک انسان کلید بهره‌برداری از گنجینه تمام نشدنی را به او می‌دهد و معلمان همان راهنمای عملی زندگی دانش‌آموزان هستند؛ بنابراین معلم با طراحی فرآیند یاددهی و یادگیری فعال به دنبال این است که فرآیند یادگیری در آموزش مؤثر باشد، چنانچه رهبر معظم انقلاب فرمودند؛ معلم شاگردانش را به مثابه فرزند خود تلقی کند و هر آرزویی برای آینده فرزندش دارد، در دانش‌آموزان خود متبلور سازد.

مظفر با بیان این مطلب که زندگی بخشیدن به فرد وجامعه ،تعلیم وتربیت است گفت: معلم باید طوری طبیب و طاهر باشد که شاگردانش بتوانند به قیام و قعود او اقتدا کنند. وجود او سراسر نور باشد و این طیب و طاهر بودن معلم تعلیم را به تربیت برمی‌گرداند، لذا معلمان باید در سطح خود امام شوند، چرا که در منطق اسلام، تعلیم و تربیت به معنای زندگی بخشیدن به فرد و جامعه است.

مشاور وزیر آموزش و پرورش در امور شاهد و ایثارگران خاطر نشان کرد: رسالت معلمان، تربیت نسل دارای هویت اسلامی ایرانی، مقاوم، آگاه برای تحقق تمدن نوین اسلامی است لذا یک معلم باید دارای ویژگی‌های خاصی باشد.

وی تاکیدکرد: مهم‌ترین شرط یک معلم خوب، داشتن سعه صدر است که با استقامت و سخت‌کوشی استعدادهای دانش‌آموزان را شکوفا کند. یک معلم خوب باید مؤمن، باتقوا، با احساس، متخصص، متعهد و دارای وجدان اخلاقی باشد، چراکه معلمی با این ویژگی‌ها می‌تواند یک نسل را در برابر سعادت قرار دهد و همان ایمان است که یک معلم را به پیامبری می‌رساند و عملش تنها برای رضا و خشنودی خداست بنابراین آنچه خود معلم است از آنچه درس می‌‎دهد، مهم‌تر است.

مظفر افزود: دشمنان با تمام توان به دنبال ایجاد یأس و ناامیدی در میان جامعه به‌ویژه نسل جوان و نوجوان هستند؛ از مسئولیت‌های خطیر ما جامعه فرهنگیان این است که واقعیت را به‌خوبی تبیین کنیم. جهاد تبیین به منزله جهاد در راه خداست، چرا که گاهی جهاد معلمان حضور در سنگرهای دفاع مقدس و حفظ خاک و اسلام در برابر دشمنان بوده است و اکنون جهاد تبیین برای حفظ آرمان‌ها و ارزش‌های مقدس نظام جمهوری اسلامی است که به برکت خون صدها هزار شهید به دست آمده است.

مشاور وزیر آموزش و پرورش در امور شاهد و ایثارگران با اشاره به جذب بیش از 30 هزار دانشجو معلم تصریح کرد: فرآیند جذب معلم از طریق دانشگاه فرهنگیان نیز یکی دیگر از اتفاقات مهم است؛ وظیفه ما معلمان در جهاد فرهنگی این است که به بیان دستاوردهای جوانان نخبه کشور بپردازیم، چنانکه در این دولت احیای باشگاه دانش‌پژوهان جوان و حمایت از دانش‌آموزان نخبه اتفاق افتاده است.

وی بیان کرد: برای اولین بار توسعه و تقویت چندبرابری بودجه در امر مدرسه‌سازی و تقویت مدارس دولتی براساس نقشه راه سند تحول بنیادین اتفاق افتاده است. توجه به فعالیت‌های پرورشی و فرهنگی، اوقات فراغت، اردوی راهیان نور و اردوی راهیان پیشرفت و فعالیت‌های قرآنی که بیش از 10 میلیون دانش‌آموز در آن فعالیت داشتند، از اقدامات مهم دیگر است؛ در واقع اجرای سند تحول بنیادین و تدوین و تصویب الگوی مدرسه‌ای آن در حال اجراست.

مظفر خاطرنشان کرد: باتوجه به اینکه اقدامات بسیار مهمی در دولت سیزدهم انجام شده، مانند اجرای رتبه‌بندی پس از سه دهه و رفع مشکلات کسری بودجه آن؛ سران سه قوا کنار هم آمدند تا بودجه کافی به این امر تخصیص یابد و این درحالی است که سال گذشته با تخصیص بیش از 72 هزار نیروی انسانی به آموزش و پرورش و در سال جاری با تخصیص 105 هزار نیرو به آموزش و پرورش و برای اولین بار جذب 19 هزار مربی پرورشی، تربیت بدنی و مشاور به طوری هر مدرسه یک مشاور و مربی داشته باشد.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • مافیای کنکور برای آموزش و پرورش تعیین تکلیف می‌کرد
  • خبر مهم آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان و معلمان
  • آموزش و پرورش به دنبال اجرایی‌ کردن سند تحول بنیادین از مدرسه است
  • جذب ۳۰ هزار دانشجو‌معلم در سال ۱۴۰۳
  • محدوده ثبت نام در هر مدرسه به صورت شعاعی خواهد بود
  • راه اندازی سامانه نظارت مردمی دیوان محاسبات مازندران
  • باشگاه خبرنگاران پلیس در اردبیل راه اندازی شد
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه آغاز می‌شود
  • آموزش و پرورش : با معلم بلاگرها برخورد قانونی می‌شود/ چند نفر از این افراد را از سیستم حذف کرده ایم