Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه شنبه ایرنا از مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، «علیرضا کاظمی» در هزار و یکمین جلسه شورای عالی آموزش و پرورش در سالن جلسات ساختمان شهید رجایی، درباره بازگشایی مدارس، گفت: سیاست ما در بازگشایی مدارس رویکردی تدریجی، آرام و ایجاد تقاضای اجتماعی برای بازگشایی مدارس بود و تا حدودی این امر محقق شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه سامانه هدایت برای دانش آموزانی که تبلت ندارند طراحی شده است اظهار کرد: اسامی تمامی دانش آموزانی که تبلت ندارند در این سامانه ثبت شده  به محض اینکه تبلت تحویل بگیرند اسم آنها از این سامانه حذف می شود.

بازگشایی مدارس درشرایط کرونایی

کاظمی با تاکید بر این که هدف ما بازگشایی مدارس با رویکردی آرام، تدریجی و رعایت پروتکل های بهداشتی است، گفت: آموزش و پرورش برای این که بتواند مدارس کشور را بازگشایی کند نیازمند یک الگوی مشارکتی متشکل از همه دستگاه‌ها و نهادهای کشور است.

به گفته وی، آموزش و پرورش در یک شرایط سخت و پیچیده کرونایی و با آرامش موفق به بازگشایی مدارس شد.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش با اشاره به این که در بازگشایی مدارس ما فقط اصول و استانداردهای لازم را به استان‌ها اعلام کردیم، افزود: شوراهای مدارس و استان‌ها همکاری و هماهنگی خوبی برای آغاز به کار مدارس کردند، آموزش و پرورش برای این که بتواند تمامی مدارس کشور را بازگشایی کند نیازمند همکاری و همراهی مردم، دستگاه ها و نهادهای مختلف کشور است.

کاظمی به برگزاری هزارمین جلسه شورای عالی با حضور رییس جمهوری اشاره کرد و گفت: از حضور رییس جمهوری در جلسه شورای عالی آموزش و پرورش تشکر می‌کنم، نگاه او نسبت به آموزش و پرورش متفاوت از دیگران است. او آموزش و پرورش را برنامه و اولویت اصلی دولت خود می‌داند.

وی خاطرنشان کرد: در این جلسه رییس جمهوری به خوبی مسائل و مشکلات آموزش و پرورش را مطرح کرد و این نشان می‌دهد که او بر وضعیت آموزش و پرورش کشور کاملا واقف است.

کاظمی گفت: آموزش و پرورش در طی سالیان متمادی نتوانسته است به راهبرد اصلی خود دست پیدا کند و این امر ناشی از تنها بودن این وزارتخانه در حل مسائل و مشکلات این دستگاه است.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: برای آغاز سال تحصیلی جدید تمهیدات و اقدامات خوبی اندیشیده شده بود از جمله؛ آغاز به کار مدرسه تلویزیونی ایران، استفاده از تمامی ظرفیت‌های شبکه شاد، حضور تدریجی و آرام دانش آموزان در مدارس، پیش بینی پروتکل‌های بهداشتی، واکسیناسیون فرهنگیان و تاکید بر تمرکززدایی و واگذاری اختیارات بیشتر به استان ها و مدارس کشور نمونه هایی از این اقدامات است.

وی با اشاره به این که شبکه شاد بزرگترین شبکه آموزشی کشور است، گفت: شبکه شاد در آموزش و پرورش کشور یک استثناء و بی نظیر است که توانست در دوران کرونا و در کنار فرهنگیان عزیز و فداکار، باری از روی دوش آموزش و پرورش بر دارد، با تلاش و کوشش همکاران توانستیم کارکردهای جدیدی را به این شبکه اضافه کنیم.

کمبود کتاب درسی نداریم

کاظمی با بیان اینکه کمبود کتاب درسی نداریم افزود: اما با مشکل توزیع کتاب‌های درسی روبرو هستیم که البته این مهم نیز به اختلال در سامانه سیدا برمی گردد که تلاش داریم این مشکل رفع شود.

سرپرست وزارت آموزش و پرورشبا اشاره به این که نسل آینده کشور در مدارس اجتماعی می شوند، گفت: چاره ای نداریم جز با ایمن سازی مدارس، رعایت پروتکل ها و دستورالعمل های بهداشتی و همراهی و مشارکت جامعه به سوی بازگشایی مدارس برویم.

در این جلسه اعضای شورای عالی آموزش و پرورش نظرات، دیدگاه ها و پیشنهادهای خود را درباره مسائل مختلف آموزش و پرورش از جمله: تهیه مدل نیروی انسانی ویژه جذب در آموزش و پرورش، طراحی مدل نحوه اداره آموزش و پرورش بر اساس نیازهای روز جامعه، آسیب شناسی اجرای سند تحول بنیادین، رایگان شدن اینترنت شبکه شاد، تشکیل کلاس های حضوری برای پایه های اول تا سوم دبستان در مدارس بیان کردند.

برچسب‌ها مدارس علیرضا کاظمی شورای عالی آموزش‌ و پرورش بازگشایی مدارس وزارت آموزش و پرورش پروندهٔ خبری بازگشایی مدارس و دانشگاه ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس علیرضا کاظمی شورای عالی آموزش و پرورش مدارس علیرضا کاظمی شورای عالی آموزش و پرورش بازگشایی مدارس وزارت آموزش و پرورش سرپرست وزارت آموزش و پرورش شورای عالی آموزش آموزش و پرورش بازگشایی مدارس شبکه شاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۰۰۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت و تغییر در جامعه از خط سیر مدرسه و معلم می‌گذرد

ایسنا/زنجان مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان گفت: اگر قرار بر پیشرفت و تغییر باشد، همه مسائل از خط سیر مدرسه و معلم می‌گذرد یقیناً توجه به دانش‌آموزان، معلمان و مدرسه می‌تواند بسیاری از گره‌ها را باز کند.

علی اسماعیلی امروز (دوشنبه ۱۷ اردیبهشت‌ماه) در برنامه متمرکز هفته گرامی‌داشت مقام معلم که در سالن همایش‌های بین المللی روزبه برگزار شد، اظهار کرد: در سایه تلاش جهادی همه عناصر موثر بر روند تعلیم و تربیت استان زنجان، شاهد توفیقات و موفقیت‌های خوبی در یک سال گذشته در استان بودیم که مدیون تلاش جهادی آنان هستیم.

وی با اشاره به ارتقاء خوب مناطق آموزش و پرورش استان زنجان در جایگاه رتبه‌بندی مناطق کلی کشور، افزود: منطقه‌ای داشتیم که بالای ۲۷۰ رتبه در سال گذشته جابه‌جایی داشت که بسیار حائز اهمیت است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان در ادامه با بیان اینکه در خصوص خروجی امتحانات نهایی در سال گذشته، رتبه یازده کشوری را کسب کردیم، گفت: رتبه خروجی امتحانات نهایی در سال‌های گذشته حدود ۲۰ بود.

او در رابطه با توسعه و گسترش رشته‌های فنی- مهارتی در استان زنجان، افزود: رشته‌های فنی و مهارتی در استان گسترش و توسعه خوبی داشتند به نوعی که از برنامه‌ پیش‌بینی شده وزارت مطبوع درصد بیشتری داشت.

اسماعیلی در رابطه با رشد ساخت و ساز مدارس استان زنجان نیز اظهار کرد: طی سال گذشته اداره‌کل نوسازی مدارس استان زنجان حدود ۲۱۷ کلاس را به آموزش و پرورش استان تحویل داد که در نوع خود بی‌سابقه بوده است.

وی با بیان اینکه برنامه‌های متعددی از جمله توجه به اردوها و اردوگاه‌ها، توسعه فضاهای تربیتی و غیره سبب تغییر فضای تربیتی حاکم در مدارس استان زنجان شده است، افزود: کسب رتبه‌های علمی، المپیادی، قرآنی، فرهنگی در استان زنجان در سطح کشور جهش مناسبی داشته است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان با بیان اینکه سال گذشته ۲۰ زمین چمن در مدارس زنجان افتتاح شده است، گفت: توزیع سالن‌ها و چمن‌های ورزشی غالبأ در مدارس محروم، روستایی و برای استفاده در مناطقی است که کمتر نسبت به این امکانات توجه شده بود، است.

او با اشاره به اینکه توزیع شیر بعد از سال‌ها در مدارس استان زنجان انجام شد که گامی در مسیر سلامت دانش‌آموزان بود، خاطرنشان کرد: اگر قرار بر پیشرفت و تغییر باشد، همه مسائل از خط سیر مدرسه و معلم می‌گذرد؛ یقیناً توجه به دانش‌آموزان، معلمان و مدرسه می‌تواند بسیاری از گره‌ها را باز کرده و از آسیب‌های اجتماعی جلوگیری کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تجلیل از ۴۰ خیرمدرسه ساز در چهارمحال و بختیاری
  • همایش تجلیل از معلمان نمونه در گناوه برگزار شد
  • محدوده ثبت نام در هر مدرسه به صورت شعاعی خواهد بود
  • امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار می‌گیرد
  • پیشرفت و تغییر در جامعه از خط سیر مدرسه و معلم می‌گذرد
  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: درِ مدارس به روی گروه‌های مردمی باز می‌شود